Ιστορία

Η εταιρία «ΕΝΔΟΧΩΡΟΣ» ΤΣΑΦΑΡΑΣ Ι.Μ.& Κ. ΑΕ, βρίσκεται στο χώρο του επίπλου από το 1970, ακολουθώντας μια σταθερή ανοδική πορεία.

Ξεκινήσαμε, με βασικό αντικείμενο παραγωγής, πτυσσόμενα έπιπλα.
Το μεράκι του κατασκευαστή και η υψηλή ποιότητα κατασκευής, μας καθιέρωσαν σαν μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες στο χώρο του πτυσσόμενου επίπλου.

Το 1981 μεταφερθήκαμε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις   στο Περιστέρι, συνολικής έκτασης   2300τ.μ.  όπου παραμένουμε μέχρι και σήμερα.

Με την πάροδο του χρόνου, καταφέραμε να αποτελέσουμε μια δυναμική παραγωγική μονάδα με άριστη τεχνική κατάρτιση, η οποία μας καταξίωσε στο χώρο, συνδέοντας το όνομά μας με την εγγύηση καλής και ποιοτικής εργασίας.

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία μας, έχουμε προσθέσει στα προϊόντα παραγωγής μας, σαλόνια, καθιστικά, νέους πτυσσόμενους μηχανισμούς, τραπεζάκια σαλονιών και ειδικές κατασκευές σε όλα τα είδη επίπλων.

Στα είδη αυτά καλύπτουμε όλο το φάσμα, από το κλασσικό ως το μοντέρνο, παρέχοντας έπιπλα διαχρονικά πρωτοποριακού design.

Με την  καθιέρωση της εταιρίας μας στις πρώτες θέσεις χονδρικής πώλησης επίπλων, καλύπτουμε τις ανάγκες στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σκοπός μας, η κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου  καταναλωτή με έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

To μυστικό της επιτυχίας μας είναι και η βασική μας φιλοσοφία:

«κάθε έπιπλο που σχεδιάζουμε και παράγουμε το θεωρούμε μοναδικό και έχει πάντα την προσοχή στην λεπτομέρεια που θα δίναμε σε ένα έπιπλο για το δικό μας σπίτι».